Some text some message..
Some text some message..

روز چهارم سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران

فیلم کوتاه مگرالن
فهرست مطالب

هرچی به روزای آخر  جشنواره فیلم کوتاه تهران نزدیک می‌شویم شور و استقبال مردم و فیلمسازا از جشنواره بیشتر میشه. کم‌کم می‌تونیم از سر و شکل جشنواره و ترکیب فیلم‌های مهم امسال تا روز چهارشنبه باخبر بشیم و به برایندی از فیلمای امسال برسیم. چیزی که دست‌کم در مورد نظم و برنامه‌ریزی خیلی خوب جشنواره برای همه روشنه. دیروز عاشق چه فیلمی شدم؟ انیمیشن خیره‌کننده کلاف!

کلاف؛ کارگردان: ملیحه غلامزاده

وصف شاعرانه مهاجرت اجباری و پرواز روح نوستالژی‌ از بدن. کلاف مرثیه دردناک و در عین حال پرمغزی از هزاران مهاجری است که سرزمین مادری رو به مقصد مرزهای بیگانه رها می‌کن و هرگز طعم بکر و بی‌بدیل خوشبختی رو نمی‌چشن. پس نوستالژی میشه یه پتوی گرم و آشنا تا زیرش اشک‌ غربت بریزن و از حسرت تنهاییشون کم بشه. کلاف رو ایستاده تشویق کردم و به احترام ملیحه غلامزاده دقیقه‌ای ادامه دادم؛ نه اینکه مهاجر باشم یا چندان درکی از این وضعیت داشته باشم بلکه به خاطر شناخت و درکی که از این بانوی هنرمند به من درس داده شد.

مگرالن؛‌ کارگردان: مریم زارعی در جشنواره فیلم کوتاه تهران سال ۹۸

یک دختر خردسال شیرین و معصوم با بازی بسیار خوب آتنا سلیمانی که با پدر، برادر و مادرش در یک قبرستان ماشین زندگی می‌کنند. پدر و مادی کارشان تجزیه ماشین‌های خرد و خمیر و له‌کردنشان با ماشین مخصوص است. اما یک چیز همین بلا رو سر دل و قلب شما میاره: دخترک نازنین ما چشمان قشنگش نمی‌بیند. پس برادر به او جهان پیرامون را طوری تعریف می‌کند که فقط در رویا پیداست. شهری پر از زیبایی و طبیعت و جمعیت شادی که در این ناکجاآباد زمخت نیست و هرگز نبوده. همین ایده جذاب کافیه تا فیلمنامه پر ایراد و کم‌رمق، موقعیت باورناپذیر نپخته و موسیقی ضعیف و بیرون‌زننده فیلم رو نبینیم و زمان برای کشف و مشاهده دختر برایمان احساس نشود.

خواندن مطلب  روایتی بدیع از همان روایت سابق

دابُر؛ کارگردان: سعید نجاتی

دابر پیش از هر چیزی واقعاً یک فیلم است که قواعد و اندازه‌ها در آن به‌خوبی رعایت می‌شود. بازی‌های خوب و باورپذیر، فضاسازی درست و در خدمت فیلم، فیلمبرداری چشم‌نواز و منطبق با قصه همگی شمارو با یه فیلم کوتاه استاندارد و فنی آشنا می‌کنن. دابر کارگردانی خیلی خوبی داره که تونسته از بازیگر دختر در لحظه اوج داستان بازی بسیار خوبی بگیرد و موقعیت پدر با دوربین عالیه؛ اما نمی‌دونم از فیلمنامه یا لوکیشن دشوار فیلمبرداری که همه‌چیز درست در جایی که نباید تمام می‌شود و نهایتاً یک پلان که باید از پدر می‌دیدیم (و البته هیچی نمی‌شنیدیم) در فیلم نیست. دابر موفق است؟ بله از جهاتی خیلی زیاد اما فیلم پیش از مرحله پایانی اوج منو تنها می‌ذاره و با یه «ای بابا» ولم می‌کنه برم رد کارم.

رفقای عزیز در زیر لینک گزارش روزهای دیگر جشنواره فیلم کوتاه تهران سال ۹۸ را براتون قرار دادیم:

روز اول سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران

روز دوم سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران

روز سوم سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران

اگر شما هم تحلیلی یا نظری در مورد فیلم های روز چهارم سی و ششمین جشنواره فیلم کوتاه تهران دارین برامون کامنت کنید.

Share on telegram
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email

دوره‌های آموزشی

645,000 تومان

780,000 تومان

نظر خود را بنویسید

۷ دیدگاه

    1. رضا گمینی نویسنده

      لطفاٌ از دوستان پشتیبانی فنی کمک بگیرین دوست عزیز

      پاسخ دهید
    1. میثم جبلی

      سلام ؛ لطفا در قسمت چت سایت این موضوع رو مطرح بفرمایید تا حل کنیم.

      پاسخ دهید
    2. مهسا اقبالی

      سلام عزیزم منم اول اینجوری بود ایمیل تو بروز کنم من خودم می خوام تست بدم چون میخوام در اینده هالیوود ی بشم

      پاسخ دهید

هدف سایت بانی کستر آموزش و معرفی هنرمندان سینما و تئاتر از سراسر ایران هست. اگر هنرمندی میتونی برای آموزش و معرفی خودت رایگان پروفایل بسازی و اگر تولید کننده هستی میتونی رایگان فراخوانت رو منتشر کنی. 

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

© تمام حقوق این سایت متعلق به بانی‌کستر است. 

طراحی و توسعه با ❤️ توسط تیم بانی‌کستر