واقعیتهای فضای مجازی
فضای مجازی محیط بسیار جذابی برای بازیگران است. کافی ست بدانیم تعداد اعضای فیسبوک ۲.۷ میلیارد نفر، اعضای توییتر ۳۳۰ میلیون نفر و تعداد اعضای لینکداین ۴۶۷ میلیون نفر هستند. این آمار و ارقام بسیاری از بازیگران را ترغیب میکند تا بخشی از زمینههای پیشرفت کاریشان را در این فضا جستجو کنند. به دیگر بیان به عنوان یک بازیگر اگر میخواهید زمینههای کاریتان را گسترش دهید و گروه طرفدارانتان را بسازید یا ساماندهی کنید باید با کسانی که در شبکههای مجازی فعال هستند ارتباط بگیرید. بسیاری از بازیگران با دامهایی که فضای مجازی پیش پای آنان میگسترد آشنا هستند. وقتی تصمیم دارید از این فضا به عنوان محملی برای گسترش فعالیتهای خود بهره بگیرید باید به این امر آگاه باشید که هر تصمیمی که اتخاذ میکنید بر روی حرفه و وجهه شما تأثیر زیادی دارد. برای آشنایی بیشتر با خطرات و دامهای فضای مجازی به این موارد توجه کنید:
با فعالیت کم شروع کنید
شبکههای اجتماعی زیادی وجود دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید، اما این بدان معنا نیست که شما باید در همه آنها حضور داشته باشید. برای شروع با یکی دو تا از شبکههایی که با آنها آشنا هستید آغاز کنید؛ مثلاً با ایجاد صفحه طرفدارانتان در فیسبوک یا اکانتی در توییتر شروع کنید. پیش از افزودن اعضا به این صفحات، بکوشید با اصول و فنون و رموز آنها آشنا شوید.
از بحثوجدل بپرهیزید
از انتشار مطالب هرزه، سخیف، دور از نزاکت و هر چیز نامناسب بپرهیزید. فراموش نکنید شما میکوشید برجسته و حرفهای باشید. انتشار مطالبی از این دست شما را از هدفتان دور میکند. این قانون طلایی را به خاطر بسپارید: اگر نمیخواهید والدینتان چیزی را ببینند آن را در فضای مجازی منتشر نکنید. در مورد هر پستی که از انتشار آن مطمئن نیستید با دوستان یا همکارانتان مشورت کنید.
گرامر محتوا را بررسی کنید
هر کسی ممکن است به صورت اتفاقی اشتباه کند؛ اما تداوم اشتباهات گرامری و غلطهای املایی ممکن است حتی به حرفه شما آسیب برساند. به خاطر داشته باشید، اگر میخواهید کسی حرفه و هنر شما را جدی بگیرد باید آگاه باشید که هر پستی که میگذارید بازتابی از فعالیت حرفهای شما تلقی میشود. همیشه پیش از انتشار پستهایتان، از محتوای آن اطمینان حاصل کنید و کسی را داشته باشید که نگاهی به آنها بیندازد.
محتوای متنوع منتشر کنید
صفحهتان را با متن خالی یا فقط انتشار ویدئو پر نکنید. بلکه آن را با آمیزهای از متن، تصویر و ویدئو بهروزرسانی کنید. هر طرفداری ممکن است از چیز متفاوتی خوشش بیاید. بعضی ویدئو دوست دارند، بعضی تصویر و بعضی دانستن چند خطی در مورد یک موضوع؛ بنابراین بکوشید صفحهتان را با انتشار پستهای متنوع جذاب کنید.
پستهای معنادار بگذارید
فقط به خاطر اینکه چیزی پست کرده باشید، هر محتوایی را منتشر نکنید. پیش از هر چیز به این موضوع توجه کنید که این پست چه معنا و مفهومی در ارتباط با برند شما دارد. آیا در راستای اهداف شما یا جذب مخاطب هدفتان قرار دارد؟ آیا چیز منحصر بهفرد و با اهمیتی برای برند شما به همراه دارد؟ اگر چنین نیست آن را منتشر نکنید.
مردم را سرگردان نکنید
همچنان که نباید هر پستی را به صرف اینکه کاری کرده باشید منتشر کنید، همچنین نباید حضورتان در رسانههای اجتماعی را به یک بار در هفته یا ماه کاهش دهید. بهترین روش این است که برنامه منظمی برای حضور در شبکههای اجتماعی و انتشار پست داشته باشید. برنامهای که مخاطب از آن آگاه باشد و با آن ارتباط برقرار کند.
فقط در مورد خودتان صحبت نکنید
باور داشته باشید یا نه، خیلی وقتها صحبت نکردن در مورد خود بسیار مؤثر و سودمند است. در مورد اینکه شما به ارتقای وجهه خودتان نیاز دارید حرفی نیست اما نباید بهعنوان فردی خودپسند و مغرور شناخته شوید. مردم دوست دارند بازیگران را به تعنوان شخصیتهایی مهربان، سختکوش و انسان ببینند. در مورد آخرین نقشتان خودستایی کنید و آن را به رخ بکشید اما همزمان از دیگر عوامل فیلم هم ستایش کنید.
منبع: New York Film Academy