Some text some message..
Some text some message..

بازیگری در سکوت

پارسا پیروزفر بازیگر مطرح سینما و تئاتر
فهرست مطالب

چگونه بدون صحبت کردن تأثیر بزرگی بگذاریم

بازیگری تنها انتقال حس از طریق ادای کلمات نیست بلکه ژست و قیافه، حالت چهره، حرکت و زبان بدن نیز است. در شرح بازیگری در سکوت به شما میگوییم تکنیک‌های بازیگری این امکان را به شما می‌دهد که بیشتر خودتان را نشان دهید، احساس‌های بیشتری داشته و معتبر و اصیل باشید. در نتیجه اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کنید، طبیعی‌تر جلوه می‌کنید و در پرداخت احساس خاصی در لحظه خاص موفق‌تر عمل می‌کنید. در ادامه به روش‌هایی برای ارتقای بازیگری بدون سخن گفتن، اشاره می‌شود.

ارتباط چشمی مستقیم تأثیر زیادی در انتقال ژرفای اندیشه و احساس دارد. گوش دادن به بازیگر نقش مقابل یکی از کلیدی‌ترین شیوه‌های ارتباط چشمی است. اما ارتباط چشمی بیش از حد ممکن است آزاردهنده باشد و به احساس حاکم بر صحنه آسیب برساند. بالعکس اگر در صحنه‌ای چشم شما به جای تمرکز بر بازیگر مقابل، مدام به اطراف بچرخد این حس را منتقل می‌کند که به کار علاقه‌ای ندارید. از این رو ارتباط چشمی باید با نوعی توازن همراه باشد.

زبان بدن در بازیگری در سکوت

زبان بدن بخش مهم بازیگری در سکوت است. بیان احساسات و داستان‌پردازی بصری هر بازیگر بدون ادای کلمات دارد. بدون شک نخستین گام بازیگری در سکوت، بویژه در مقابل دیگر بازیگران تعیین جایی است که باید بایستد. توصیه می‌شود زیاد نزدیک یا زیاد دور نایستید تا دیگران به راحتی حرفشان را به گوش شما برسانند. برای تعادل ایستایی، یکبار جایی که می‌خواهید در صحنه بایستید را مشخص کنید. تعادل ایستایی در واقع طرز قرار گرفتن شما در صحنه است به گونه‌ای که احساس آرامش، راحتی و اطمینان کنید. ایستادن روی هر دو پا با سر بالا، شانه‌های به عقب کشیده و زانوهای اندکی خم، شیوه متداول تعادل ایستایی است. اگر می‌خواهید بازیگر نقش مقابل احساس کند شما از گوش کردن به آن‌ها لذت می‌برید، پایتان را کمی انحنا بدهید و بدنتان را به همان سمت متمایل کنید. این نشان می‌دهد که شما پذیرای حرف‌های آن‌ها هستید.

خواندن مطلب  تمرین بدن در بازیگری

قدرت خرده‌ابرازها را دست کم نگیرید. برای اینکه بدانید چگونه بدون حرف بازی کنیم؟ حالت‌های چهره و ژست، قابلیت ساختن یا نابودی یک نقش را دارند. کارگردان‌ها دوست دارند با کسانی که شادمان هستند و انرژی مثبت دارند کار کنند. بکوشید هنگامی‌که در حال ایفای نقش هستید صادقانه لبخند بزنید. برای این کار، به چیزی فکر کنید، مثلا یک جوک یا سناریویی که لبخند را بر لب شما می‌نشاند. به عنوان یک بازیگر باید از هفت خرده‌ابراز عام آگاهی داشته باشید. این آگاهی به شما کمک می‌کند تا برای ایفای نقش آماده‌تر شوید. هفت خرده‌ابراز عبارتند از: نفرت، خشم، ترس، اندوه، شگفت‌زدگی، تحقیر و شادی. این احساس‌ها از ۱٫۱۵ تا ۱٫۲۵ ثانیه رخ می‌دهند. بسیار مهم است که از رخ دادن این خرده‌ابرازها در زبان بدن خود آن‌جا که ممکن است آگاهی داشته باشید.

منبع: actorsandperformers.com

Share on telegram
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email

دوره‌های آموزشی

645,000 تومان

780,000 تومان

نظر خود را بنویسید

۴ دیدگاه

  1. فاطمه

    سلام. خوب بود ولی اینا بدرد کسی نمیخوره فقط واسه کسایی که مخوان بازیگر شن خوبه که کسی با خوندن اینا بازیگر نمیشه ولی درکل خوب بود

    پاسخ دهید
    1. منن

      سلام. راست میگی قبول دارم.

      پاسخ دهید
    2. رضا گمینی

      سلام فاطمه عزیز. ممنونم از نظرت. به نظرت چطور یک نفر می‌تونه بازیگر بشه؟

      پاسخ دهید
    3. شکیبادهقان

      سلام فاطمه خانم باید اطلاعاتتون رو درباره هنر بازیگری ببرید بالا تا بتونید بازیگر موفقی باشید اخه این جوری که نمی شود هیچ چیزی درمورد بازیگری ندونید و بعد بازیگر شید

      پاسخ دهید

هدف سایت بانی کستر آموزش و معرفی هنرمندان سینما و تئاتر از سراسر ایران هست. اگر هنرمندی میتونی برای آموزش و معرفی خودت رایگان پروفایل بسازی و اگر تولید کننده هستی میتونی رایگان فراخوانت رو منتشر کنی. 

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

© تمام حقوق این سایت متعلق به بانی‌کستر است. 

طراحی و توسعه با ❤️ توسط تیم بانی‌کستر